BEOGRADSKA AUTOBUSKA STANICA   Železnička 4

 

 


Click for Belgrade Nikola Tesla, Serbia Forecast 

 
 
 

   

Pogledajte naš novi internet sajt !

 

 
 

basturist@bas.rs

 
 
početna strana>Basturist

ogranak BASTURIST
Želaznička 4
011/2638-982  
6658-759

ogranak BASTURIST
M.Birjuzova 2-4
011/2180-377    2622-526

                                                     

TARA

hotel OMORIKA

Tara je jedna od najatraktivnijih planina u Srbiji. Predstavlja idealno mesto za odmor, uživanje i zadovoljstvo u čarima netaknute prirode. Sa pravom je nazivaju "fabrika zdravlja".                       Hotel "OMORIKA"  potpuno se uklapa u očaravajući ambijent Tare.

   
ZLATIBOR

hotel ČIGOTA     Novo: Specijalni program 7 dana  

Turistička oaza mira, spokojstva i zdravlja, smeštena je na čarobnom Zlatiborskom bregu. Izuzetni pejzaži, neponovljivi planinski vidici i neodoljivi šarm planinskih zaravni, svrstavaju Zlatibor u turističke dragulje.   Hotel Čigota je mesto za uživanje, odmor i lečenje na visokom nivou.

VRNJAČKA BANJA

hotel BREZA

Vrnjačka banja grad turizma ima sjajnu i dugu turističku tradiciju. Prepoznatljiva je po čuvenim izvorima lekovitih voda, prelepim parkovima i divnim šetalištima.

DONJI MILANOVAC

hotel LEPENSKI VIR

Donji Milanovac grad ruža, udaljen je 190 km od Beograda. Hotel "Lepenski vir" se nalazi na uzvišenju iznad grada okružen zelenilom i sportskim terenima...

PROLOM BANJA

hotel RADAN                     

 Prolom Banja se nalazi na jugu Srbije, 23 km jugoistočno od Kuršumlije a 284 km od Beograda. Pogoduje lečenju bolesti bubrega, organa za varenje, kože, perifernih krvnih sudova kao i vanzglobnog reumatizma.Prilikom lečenja se koriste prirodni faktori i svojstva lekovitih voda, blata i klime.Pri upotrebi Prolom vode, nema kontraindikacija.

KOPAONIK

hotel JUNIOR - Brzeće

KOPAONIK, најvša planina centralne Srbije, Pančićev vrh nа 2017 m n.v., pruža se razgranatim grebenom po dužini od 82кm. Zbog svoje lepote i bogatstva retkim biljem i životinjskim vrstama, proglašena je nacionalnim parkom. U podnožju Kopaonika na visini od 1070m n.v. u mestu BRZEĆE, nа око 8 uređenih hektara, smešten je hotel JUNIOR *** ...

SOKO BANJA

hotel ZDRAVLJAK i hotel SOKOTURIST

Sokobanja se nalazi u jugoistočnoj Srbiji, udaljena je 230km od Beograda. Zahvaljujući prirodnim faktorima, lepotom planina, reke, jezera i gustih šuma, Sokobanja se sa pravom smatra prvom ekološkom opštinom i najvećom oazom kiseonika.

   
LUKOVSKA BANJA

hoteli KOPAONIK i JELAK

LUKOVSKA BANjA se nalazi na jugu Srbije, 36 km zapadno od Kuršumlije, na istočnim padinama Kopaonika. Od Beograda je udaljena 297 km. Pogoduje lečenju hroničnih upala ( reumatični artritis), degenerativnih oboljenja kičme (artroza, spondiloza), rehabilitaciji nakon povreda. Prilikom lečenja se koriste klimatski faktori, lekovito blato i 37 izvora termomineralne vode.

BANJA VRDNIK

hotel TERMAL

 Banja Vrdnik , nalazi se na severozapadu Srbije na obroncima nacionalnog parka Fruška gora.Od Beograda je udaljena 74 km, od Novog Sada 24 km a od Rume 14 km. Čist vazduh, termo-mineralna voda (32,8 C) povoljno deluje na organizam.

APATIN

BANJA JUNAKOVIĆ

se nalazi na severozapadu Srbije na obodu istoimene park-šume, 195 km udaljena od Beograda .Specijalna bolnica za rehabilitaciju pogoduje pre/postoperacionim ciklusima loko-motornih povreda i oboljenja kao i reumatskim, neurološkim i ginekološkim tegobama.Terapije se odvijaju u jednom zatvorenom i deset otvorenih bazena sa toplom mineralnom vodom (32-36°C).

DIVČIBARE

hotel PEPA                                                                                                             Planina Divčibare se nalazi na putu prema Valjevu 120 km od Beograda. Svojom nadmorskom visinom od prosečnih 980 m pruža izvanredne mogućnosti za klimatski oporavak. Ova "vazdušna banja" je poznata po svojim šetališnim stazama.

 

 

 

 

bas@bas.rs

 
 

 

optimizovano za rad u Internet Explorer -u