БЕОГРАДСКА АУТОБУСКА СТАНИЦА    Железничка 4

 

 

 

 
 

 

 

Click for Belgrade Nikola Tesla, Serbia Forecast

 
 почетна страна>Бастурист

 basturist@bas.rs

огранак БАСТУРИСТ
Железничка 4
011/2638-982  
6658-759

 

огранак БАСТУРИСТ
М.Бирјузова 2-4
011/2180-377    2622-526

 

 

     

                   

Novi internet sajt Basturista:  

 

ТАРА

Хотел ОМОРИКА

Тара је једна од најатрактивнијих планина у Србији. Представља идеално место за одмор, уживање и задовољство у чарима нетакнуте природе. Са правом је називају ,"фабрика здравља". Хотел "ОМОРИКА" потпуно се уклапа у очаравајући амбијент Таре.

   
ЗЛАТИБОР

Хотел ЧИГОТА    Ново: Специјални програм 7 дана

Туристичка оаза мира, спокојства и здравља, смештена је на чаробном Златиборском брегу. Изузетни пејзажи, непоновљиви планински видици и неодољиви шарм планинских заравни, сврставају Златибор у туристичке драгуље. Хотел Чигота је место за уживање, одмор и лечење на високом нивоу.

ВРЊАЧКА БАЊА

Хотел БРЕЗА

Врњачка бања град туризма има сјајну и дугу туристичку традицију. Препознатљива је по чувеним изворима лековитих вода, прелепим парковима и дивним шеталиштима.

ДОЊИ МИЛАНОВАЦ

Хотел ЛЕПЕНСКИ ВИР

Доњи Милановац, град ружа налази се на 190 км од Београда. Хотел "Лепенски вир" смештен је на узвишици изнад града, окружен зеленилом и спортским теренима.

ПРОЛОМ БАЊА

Хотел РАДАН              

Пролом Бања се налази на југу Србије, 23 км југоисточно од Куршумлије а 284 км од Београда. Погодује лечењу болести бубрега, органа за варење, коже, периферних крвних судова као и ванзглобног реуматизма.Приликом лечења се користе природни фактори и својства лековитих вода, блата и климе.При употреби Пролом воде, нема контраиндикација.

KOПAOНИK

Хотел ЈУНИОР - Брзеће

Копаоник, највиша планина централне Србије, Панчићев врх на 2017 м н.в., пружа се разгранатим гребеном по дужини од 82км. Због своје лепоте и богатства ретким биљем и животињским врстама, проглашена је националним парком. У подножју Копаоника, на висини од 1070м н.в. у месту БРЗЕЋЕ, на око 8 уређених хектара, смештен је хотел ЈУНИОР *** ...

   
СОКО БАЊА

Хотел ЗДРАВЉАК и Хотел СОКОТУРИСТ

Сокобања се налази у југоисточној Србији, удаљена је 230км од Београда. Захваљујући природним факторима, лепотом планина, реке, језера и густих шума, Сокобања се са правом сматра првом еколошком општином и највећом оазом кисеоника.

ЛУКОВСКА БАЊА

Хотели КОПАОНИК и ЈЕЛАК

Луковска Бања се налази на југу Србије, 36 км западно од Куршумлије, на источним падинама Копаоника. Од Београда је удаљена 297 км. Погодује лечењу хроничних упала (реуматични артритис), дегенеративних обољења кичме (артроза, спондилоза), рехабилитацији након повреда. Приликом лечења се користе климатски фактори, лековито блато и 37 извора термоминералне воде.

БАЊА ВРДНИК

Хотел ТЕРМАЛ  Програм за пензионере

Бања Врдник , налази се на северозападу Србије на обронцима националног парка Фрушка гора.Од Београда је удаљена 74 км, од Новог Сада 24 км а од Руме 14 км. Чист ваздух, термо-минерална вода (32,8° Ц) повољно делује на организам.

АПАТИН

 

БАЊА ЈУНАКОВИЋ

се налази на северозападу Србије на ободу истоимене парк-шуме, 195 км удаљена од Београда. Специјална болница за рехабилитацију погодује пре/постоперационим циклусима локо-моторних повреда и обољења као и реуматским, неуролошким и гинеколошким тегобама.Терапије се одвијају у једном затвореном и десет отворених базена са топлом минералном водом (32-36°C) које потичу са 700м дубине(50°C)

ДИВЧИБАРЕ

Хотел ПЕПА

Планина Дивчибаре се налази на путу према Ваљеву, 120 км од Београда.

Својом надморском висином од просечних 980 м, пружа изванредне могућности за климатски опоравак. Ова «ваздушна бања» је надалеко позната и по својим шеталишним стазама.

БАЊА КАЊИЖА    

ХОTЕЛ АКВАМАРИН

На 196-том км. oд Београда, на десној обали реке Тисе, на 87м нв, лежи Општина Кањижа. Дубоко уронула у Панонску равницу, испресецана алувијалним равнима, лесним заравнима и пешчаним спрудовима са обиљем термалних извора.